Tamar-markiisi luo tilan ja tunnelman

Kaikki Tamar-markiisit valmistetaan mittatilaustyönä, ja asiantuntevat jälleenmyyjämme huolehtivat markiisien asentamisesta ja huollosta. Valikoimastamme löytyvät kiinnostavimmat uutuudet ja suosituimmat klassikot terasseille, liiketiloihin ja kauniisiin suomalaisiin koteihin.

Amoflex-runkorakenne – terassikeidas

Amoflex-markiisirungon avulla terassille tai pihamaalle luodaan suojainen saareke. Amoflexin ansiosta markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan aurinkosuoja voidaan sijoittaa avaralle paikalle ja kauas rakennuksista, kuten puutarhaan, kylpytynnyrin päälle tai katuterassille.

Auringolta ja sateelta suojattu ala on jopa 35 neliömetriä. Markiisirunkoja voi sijoittaa vierekkäin tai peräkkäin miten monta tahansa. Kaikki Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella.

Tamar SunSet –etukangas suojaa tuulelta ja katseilta

Tamar-terassimarkiiseihin voidaan liittää SunSet-etukangas. Se kiinnitetään ylhäältä terassimarkiisiin ja alhaalta esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Etukankaassa käytetään läpinäkyvää Sunworker -screenkangasta. SunSet-etukankaan mekanismi on patentoitu.

Klikkaa tästä
yhteydenotto-
lomakkeeseen

Tai soita numeroon
010 2922 400