Osallistu Tamarin kuvauskilpailuun ja voita 1000 € lahjakortti! Lue lisää!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar kuvakilpailu

TAMAR KUVAKILPAILU #parasterassi2019

Osallistu Tampereen Markiisin kuvakilpailuun ja voita 1000€ lahjakortti!

Järjestämme kuvauskilpailun löytääksemme Suomen kivoimmat Tamar-terassit, kesäkeitaat ja muut toimivat aurinkosuojausratkaisut.

Kuvauskohde voi olla julkinen tai yksityinen, kuten esimerkiksi

  • ravintola
  • katukahvila
  • muu liiketila tai julkinen paikka
  • kotiterassi
  • mökkipiha
  • taloyhtiön pihapiiri.

Tärkeintä osallistumisen kannalta on, että kohteesta löytyy Tamarin valikoimista hankittu tuote eli markiisi, pergola, aurinkovarjo tai aurinkopurje, tuulisuoja, kaihdinratkaisu, screen tai joku muu mallistomme aurinkosuojaustuote.

Osallistu kilpailuun kuvaamalla kohde ja lähettämällä kuva joko sähköpostilla tai lataamalla se Instagramiin hashtagilla #parasterassi2019 elokuun loppuun mennessä.

Kuvien esivalinnan suorittavat valokuvaaja Jorma Rajamäki, toimittaja Anne Korkala ja Matti Salminen Tampereen Markiisi Oy:stä. Esivalinnan jälkeen paras kuva valitaan yleisöäänestyksellä sosiaalisessa mediassa.

Pääpalkinnon eli 1000 € tuotelahjakortin Tampereen Markiisille voittaa eniten tykkäyksiä saanut kuva. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kappaletta 50 € Ravintola.fi lahjakortteja.

Kilpailun säännöt:

Tampereen Markiisin järjestämään kuvakilpailuun voi osallistua 31.8.19 saakka. Kilpailu on avoin kaikille. Kuvat voi lähettää sähköpostissa tai ladata ne Instagramiin.

Ohjeet sähköpostiin: Lähetä originaali kuva printtilaatuisena ilman rajauksia. Kuvien tulee olla digikuvina jpg. muodossa. Lähetettävän tiedoston sopiva koko on noin 2 Mt (vähintään 2 400 x 1 600 pikseliä). Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.

Liitä sähköpostiviestiin omat yhteystietosi, kohteen nimi ja kuvauspaikka. Kerro myös, mikä kohteessa erityisesti viehättää tai miksi kyseiset Tamar-tuotteet tekevät siitä erityisen ja toimivan.

Instagram: lataa kuva Instagramiin hashtagilla #parasterassi2019. Kommentoi kuvan yhteydessä, mikä kohteesta tekee mielestäsi erityisen kivan.

Lähettäessäsi kuvan kilpailuun myönnät samalla Tampereen Markiisille luvan julkaista kuvan ilman erillistä korvausta Tampereen Markiisin sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja markkinointitarkoituksessa. Pidätämme oikeuden poistaa kuvan, joka voi vaikuttaa loukkaavalta tai sopimattomalta.

FB ja Instagram eivät ole mukana kilpailussa. Kuvaajan henkilötietoja ei julkaista kuvan käytön yhteydessä, ellei toisin sovita.

Paytrail verkkomaksut
Lähetä viesti