Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Somfy kotiautomaatio

Somfy - rajattomasti mahdollisuuksia!

Markiisien ja kaihtimien automatisoinnin osalta Tampereen Markiisi luottaa ranskalaiseen merkkiin Somfy. Somfy on markkinajohtaja ympäri maailmaa ja omaa yli 50 vuoden kokemuksen aurinkosuojien ja kaihtimien moottoreiden ja ohjausjärjestelmien valmistajana. Huoltovapaat, viiden (5) vuoden takuun omaavat moottorit ja ohjauslaitteet valmistetaan Ranskassa ja jokainen tuote on läpikäynyt monivaiheisen testauksen ennen niiden toimitusta asiakkaille.

MarkiisitKaihtimetXL Sääsuojat

Somfyn viimeisin innovaatio on käyttää io- homecontrol radioteknologiaa tuotteissaan. Somfyn io-teknologia mahdollistaa monien eri tuotteiden hallitsemisen aivan uudella tavalla ja jopa niin, että esim. markiisi vastaa sinulle, milloin se on tehnyt suunnitelmasi mukaiset liikkeet – jos vain näin haluat. io-radioteknikka hyödyntää käytössä aina kolmea (3) eri radiotaajuutta samanaikaisesti siitä syystä, että aina jokin näistä kolmesta toimii kuitenkin paremmin kuin muut ja näin ollen kommunikaatio esim. kaukosäätimen ja moottorin välillä on varmempaa kuin vanhoissa tekniikoissa.

Erilaiset anturit (aurinko-, tuuli-, lämpötila-anturi) mahdollistavat monimuotoisen automaatiojärjestelmän rakentamisen erittäin helposti ja edullisesti - esim. jos halutaan hyödyntää aurinkolämpöä mutta silti estää tilojen ylikuumeneminen. io-teknologia mahdollistaa myös älypuhelimen käyttämisen järjestelmän kaukosäätimenä monine lisäominaisuuksineen.

Sensorit

TuulisensoriAurinkosensoriTuuli ja aurinkosensori

Ota siis rohkeasti yhteyttä alan ammattilaiseen ja me suunnittelemme sinulle juuri sinun tarpeittesi ja halusi mukaisen järjestelmän, josta on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin.

Lähetä viesti