Burda terassilämmittimet

Burda -säteilylämmittimillä mukavuutta iltoihin - lämmittimen alla terassikausi jatkuu vielä pitkään!

Infrapuna –lyhytaaltotekniikan ansiosta Burda –säteilylämmittimet lämmittävät heti ja kohdentavat lämpösäteet sinne missä niitä tarvitaan. Säteilylämmittimien teho vaihtelee 1 – 18 kW, rakenne on laadukas ja tyylikäs, materiaali on säänkestävää alumiinia.

____________________________________________________________________________

Lämmittimet markiisien alle

Burda M-SET - moduuleista kootut lämmitys- ja valaistusjärjestelmät - soveltuu ihanteellisesti markiisin alle asennettavaksi.

Valitse laajasta valikoimasta valmiita lämmitys- ja valaistusjärjestelmiä tai luo juuri sinulle sopiva yksilöllinen ratkaisu.

Täysin vedenpitävien lämmitys- ja valaistusjärjestelmien avulla nautit terassistasi entistä pidempään!

Lisätietoja esitteestä

____________________________________________________________________________

Burda lämmittimet:

Edut yhdellä vilkaisulla

· Tehokas, kohdennettu ja välitön lämmitys
· Energiansäästöä ilman esilämmitystä
· Ei tavanomaista lämmönmenetystä ja kuluja
· Ei päästöjä (soveltuu sisäkäyttöön)
· Äänetön ja hajuton
· Ei hapenkulutusta
· Ei ilman- tai pölynpurkauksia
· Laadukas ja tyylikäs rakenne
· Säänkestävää alumiinia
· Teho 1-18 kW
· Laaja valikoima värejä ja malleja
· Parveke ja terassi
· Viherhuone
· Askarteluhuone
· Leirintäalueet
· Ravintolat ja hotellit
· Autotalli ja työpaja
· Hallit (tuotanto, varasto, messut jne.)
· Lentokonehallit
· Urheilu (uimahallit, golfkentät jne.)
· Kirkot
Ja lukuisia muita käyttökohteita

____________________________________________________________________________

Burda TERM
Huippuluokan suunnittelutyötä.
Erittäin tehokkailla heijastimilla varustettu ja kiinteästä alumiinista valmistettu TERM 2000 on erinomainen lämmönlähde, jota voidaan käyttää kaikissa sisätiloissa ja suojatuilla ulkoalueilla. Laaja mallisto, jossa on myös Vertical Burn -malleja, soveltuu lähes kaikkeen koti- ja ammattikäyttöön.Lämpöä heti ilman esilämmitystä.

Säteilevää lämpöä napin painalluksella.

Mullistavan infrapuna-lyhytaaltotekniikkansa ansiosta säteilylämmittimemme tuottavat välittömästi miellyttävää lämpöä heti käynnistämisen jälkeen. Korkeataajuiset lämpöaallot kulkevat ilman läpi sitä lämmittämättä, jolloin lämpö heijastuu energiataloudellisesti ja tehokkaasti juuri sinne, missä sitä tarvitaan: ihmisille, esineille tai materiaaleihin. Tämä on mahdollista ilman esilämmitystä ja siihen liittyviä kuluja, vedosta aiheutuvaa lämmönmenetystä ja kuuman ilman nousemista.

Melkein rajaton määrä käyttökohteita:
Säteilylämmittimiemme teho vaihtelee 1-18 kW:n välillä, ja niiden joukossa on niin parveke- tai askarteluhuonekäyttöön tarkoitettuja pieniä lämmittimiä kuin myös hallien
lämmittämiseen soveltuvia tehokkaita lämmitysyksiköitäkin. Niillä voidaan lämmittää myös suurten rakennusten osia erittäin tehokkaasti. Liikeilmaisimiin yhdistetyt säteilylämmittimet toimivat automaattisesti ja tehokkaasti, ja niiden avulla voidaan saavuttaa ylimääräisiä säästöjä, sillä tarkasti määritettyjä alueita voidaan lämmittää välittömästi ja vain haluttuun aikaan. Tuotantoalueiden prosessilämmitys sekä maalaamojen materiaalien lämmitys ja kuivaus eivät myöskään aiheuta ongelmia lämmitysjärjestelmillemme.

Ammattitaito ja kokemus:
Burda on infrapuna-lyhytaaltotekniikan edelläkävijä, joten meillä on runsaasti kokemusta infrapunasäteilylämmittimien kehittämisestä ja valmistuksesta. Tällä alueella
hankkimamme kokemuksen ansiosta emme ainoastaan tarjoa parasta mahdollista laatua, vaan meiltä löydät ratkaisun myös yksilöllisiin ongelmiin.

Lisätietoja esitteestä tai verkkokaupastamme