Ajankohtaista

KÖLNIN SPOGA-MESSUJEN PARAS TUOTE (2. - 4.9.2018)

11.09.2018

TULOSSA... esittelemme pian infrapunalämmittimien uranuurtajalta uuden BURDA RELAX GLASS IP65 -lämmittimen. Verrattoman tehokkaan lämmittimen voi asentaa kattoon tai seinälle. Modernista, minimalistisesta tyylistä pitävä voi myös upottaa 1200w, 1500w sekä 1800w tehoisen lämmittimen kattoon tätä varten suunnitellun kehyksen avulla. Lisätietoja tästä mallistosta löydät klikkaamalla tästä.

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Evästeasetukset on tallennettu.