Tampereen Markiisi Oy Menu

Markiisi luo tilan ja tunnelman

Kaikki Tamar-markiisit valmistetaan mittatilaustyönä Tampereella. Asiantuntevat jälleenmyyjämme huolehtivat markiisien asennuksesta ja huollosta. Valikoimastamme löytyvät kiinnostavimmat uutuudet ja suosituimmat klassikot terasseille, liiketiloihin ja kauniisiin suomalaisiin koteihin.

Markilux

Tamarin valikoimista löydät myös laadukkaat Markilux-markiisit, joita olemme myyneet jo 30 vuoden ajan. Voit luottaa kokemuukseemme - tiedämme Markilux-markiiseista kaiken tietämisen arvoisen! Lisätietoja Markilux-markiiseista löydät tästä.

Amoflex-runkorakenne – terassikeidas

heinatori_01.801x0-is.jpg

hporomiami09.jpg

Amoflex-markiisirungon avulla terassille tai pihamaalle luodaan suojainen saareke. Amoflexin ansiosta markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan aurinkosuoja voidaan sijoittaa avaralle paikalle ja kauas rakennuksista, kuten puutarhaan, kylpytynnyrin päälle tai katuterassille.

Auringolta ja sateelta suojattu ala on jopa 35 neliömetriä. Markiisirunkoja voi sijoittaa vierekkäin tai peräkkäin miten monta tahansa. Kaikki Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella.

Tamar SunSet –etukangas suojaa tuulelta ja katseilta

Tamar-terassimarkiiseihin voidaan liittää SunSet-etukangas. Se kiinnitetään ylhäältä terassimarkiisiin ja alhaalta esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Etukankaassa käytetään läpinäkyvää Sunworker -screenkangasta. Markiisin SunSet-etukankaan mekanismi on patentoitu.

Paytrail verkkomaksut
Lähetä viesti