• Kotimaiset markiisit Tamarilta

  Mallistossa terassi-, pergola- ja ikkunamarkiisit

  Tampereen Markiisista saat osaavan palvelun myös yritys- ja julkisivumarkiisien hankkimiseen

  Valikoima sisältää sekä markkinoiden kiinnostavat uutuudet että suosituimmat klassikkomallit terasseille, liiketiloihin sekä koteihin ja kesämökille. Oman tuotantomme lisäksi tuomme maahan valikoituja eurooppalaisia tuotteita, joiden laatu, tyylikkyys ja kestävyys on testattu ja erinomaiseksi havaittu.

  Markiisien asennuksesta ja huollosta huolehtivat asiantuntevat jälleenmyyjämme. Lopputulos on huoliteltu, turvallinen käyttää ja ennen kaikkea tarpeittesi mukaan huomaamaton tai näyttävä osa rakennusta.

  Terassimarkiisit

  Tamar terassimarkiisi on erinomainen sääsuoja sinne, missä markiisin alapuolisen tilan halutaan olevan vapaa liikkumiselle ja kalusteille. Tamarin terassimarkiisit ovat ominaisuuksiltaan markkinoiden eliittiä ja ne täyttävätkin ulottuvuudesta riippuen korkeimpien tuuliluokkien 2 ja 3 vaatimukset.

  Tamar markiisit on mahdollista liittää Tamar Amoflex- runkorakenteeseen, joka mahdollistaa markiisin pystyttämisen kauemmaksi rakennuksesta. Lisäksi tuotteisiin on saatavilla erilaisia lisätarvikkeita, kuten Sunset-etukangas suojaamaan tuulelta ja sään vaihtelulta.

  Terassimarkiisit

  Pergolamarkiisit

  Pergolamarkiisi on isojen alueitten tehokas suoja sekä yrityskäytössä että kotipihalla. Pergolamarkiiseilla luot ulkoilmaravintolalle suojaisat olosuhteet säällä kuin säällä ja katat kotipihan terassin avarasti.

  Pergolamarkiisit tulevat mittatilauksena eurooppalaisilta valmistajilta, kuten markiluxilta ja KE Outdoorsilta.

  Pergolamarkiisit

  Ikkunamarkiisit

  Tamar ikkunamarkiisi on edullinen ja vaivaton tapa vaikuttaa kodin tai liikehuoneiston energiankulutukseen ja viihtyisyyteen. Ikkunan ulkopuolelle asennettava markiisi estää tehokkaasti lämpösäteilyn pääsyn sisätiloihin, ja vähentää koneellisen jäähdyttämisen tarvetta jopa 90 %.

  Moottorikäyttöisiä markiiseja ohjataan yleisimmin kaukosäätimillä ja niihin voidaan helposti liittää esim. aurinko ja tuuliautomatiikka. Markiisit voidaan liittää myös osaksi kotiautomaatiojärjestelmää.

  Ikkunamarkiisit

  Valmistus mittatilaustyönä Tampereella

  Tekniikaltaan, kestävyydeltään ja ulkonäöltään eurooppalaista laatua olevat Tamar-markiisit valmistetaan mittatilaustyönä Tampereella. Runko-osat tehdään jauhemaalatusta alumiinista sekä sinkitystä ja maalatusta teräksestä, minkä ansiosta ne kestävät erittäin hyvin vaihtelevia sääolosuhteita. Markiiseissa käytetään Swelan laadukkaita kuituvärjättyjä polyesterikankaita, joiden ylivoimaiset ominaisuudet pitävät kankaat käytössä hyvänä vuosia.

  Koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto

  Markiisien asennuksesta ja huollosta huolehtivat asiantuntevat jälleenmyyjämme kautta maan.

  Etsi lähin jälleenmyyjäsi