Ajankohtaista

#parasterassi2019 - Kiitos kuvakilpailuun osallistujille ja onnea voittajille

03.10.2019

#parasterassi2019 kuvakilpailun voittaja on valittu ja ravintola.fi lahjakortit arvottu osallistujille.

Kuvakilpailun voittoon kiri Topi ja Taina Takalon kotiterassilta Pohjois-Pohjanmaalta otettu kuva. Valokuvaaja Jorma Rajamäen perusteluissa terassi ja markiisi muodostavat kotoisan ja toimivan kokonaisuuden.

Takalon pariskunnalle aurinkosuojaus on tärkeä tapa huolehtia niin asukkaista kuin talostakin. Lounaaseen antava piha on aurinkoinen mutta tuulinen. Markiisi on lisännyt viihtyisyyttä ulkona ja sisällä.
– Seitsemän metrin levyinen markiisi viilentää ja varjostaa taloa niin tehokkaasti, ettei aurinko paista enää lainkaan keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen, kuvakilpailun voitosta ilahtunut Topi Takalo kertoo.

Markiisi hankittiin toissa kesänä. Viime kesänä markiisia muokattiin aikaisempaa vaihtamalla markiisin reunalippa tavallista korkeammaksi. Kelaamalla markiisia ulos ja sisään sekä sanomalehteä apuna käyttäen asukkaat määrittelivät sopivan reunuksen leveyden. Lippa estää nyt alhaaltakin paistavan auringon mahdollistaen leppoisan istuskelun terassilla ilman häikäisyä ja silmien siristelyä.

Markiisin toimitti ja asensi Haukiputaan Kaluste, joka saa ammattitaidostaan täydet pisteet.
– Suunnitteluvaihe meni jouhevasti ja saimme asiantuntevan opastuksen markiisin käyttöön. Töissä oli kaksi asentajaa ja itse toimin lähinnä puhemiehenä ja viihdyttäjänä, Topi Takalo sanoo.

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Evästeasetukset on tallennettu.