Ajankohtaista

Kevät tekee tuloaan

30.03.2018

– nyt on korkea aika valmistautua pian alkavaan terassikauteen. Tampereen Markiisin valikoimista löydät kaiken mitä terassille tarvitset. Aurinkovarjot, markiisit ja purjemarkiisit suojaavat terassiasi sään vaikutuksilta. Korkealaatuisilla lämmittimillä pidennät terassikautta alkukeväästä pitkälle syksyyn. Kevään uutuustuotteemme Tamar-pergolamarkiisi on näyttävä lisä terassille.

Tamar-pergolamarkiisin avulla luot tunnelmaa terassille. Ulkoilmaravintola houkuttelee asiakkaita ja hyvinhoidetulla terassilla viihdytään pitempään. Tamar-pergolamarkiisi on joustava ratkaisu; avattava katto mahdollistaa ulkoilmaravintolan käytön säällä kuin säällä.

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Evästeasetukset on tallennettu.