Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Ikkunamarkiisi estää lämpösäteilyn pääsyn huonetilaan viilentämällä tilaa tehokkaasti

  • Ikkunamarkiisi mansardikattoisessa omakotitalossa.
  • Kivitalon ikkunamarkiisit.
  • Ikkunamarkiisit painatuksella.
  • Ikkunamarkiiseja ison liikerakennuksen seinustalla.

Parhaan suojan lämpö- ja UV-säteilylle antavat ikkunan ulkopuolelle asennettavat aurinkosuojat, jotka varjostavat rakennusta ja sisätiloja. Lämpösäteilyn jäädessä ulkopuolelle aurinko ei pääse haalistamaan kodin pintamateriaaleja ja

koneellisen jäähdytyksen tarve vähenee. Automatisoitujen eli liikkuvien aurinkosuojien käyttö laskee sisälämpötilaa jopa 10 astetta verrattuna ikkunoihin, joissa suojausta ei ole.

Tamar Optima

Linjakas Tamar Optima-ikkunamarkiisi pitää sisätilat miellyttävän viileinä kuumimpanakin kesäpäivänä. Markiisikangas on suojassa alumiinikasetin sisällä, mikä pidentää markiisin käyttöikää ja pitää kankaan värit hehkuvina.

Tamar-markiisit valmistetaan mittatilaustyönä ja toimitetaan asennettuina. Värivaihtoehtoja on lukemattomia.

Ikkunamarkiiseja on saatavana kasetti- ja avoversiona ja ne toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä. Nauhakäyttöinen ikkunamarkiisi soveltuu parhaiten pieniin ikkunoihin ja satunnaisempaan käyttöön. Veivikäyttöinen markiisi on hyvä vaihtoehto, jos sähköä ei ole helposti saatavilla. Veivikäyttöisen markiisin leveys voi olla jopa kuusi metriä. Vaihteen ansiosta kookkaammankin markiisin käyttö on kevyttä. Järeitä, avomallisia ikkunamarkiiseja käytetään pääasiassa projektikohteissa.

Somfy-ajastinautomatiikan avulla ikkunamarkiisia voidaan ajastaa tai kauko-ohjata aurinko-, tuuli- ja sadeolosuhteiden mukaan. Tuulisilla paikoilla markiisi voidaan varustaa kaasusivuvarsilla.

Ikkunan ulkopuolelle asennettava markiisi suojaa kaikkein tehokkaimmin auringon lämpösäteilyltä. Ikkunamarkiisi estää lämpösäteilyä jopa kaksi kertaa paremmin kuin perinteinen rullaverho tai sälekaihdin. Markiisi suojaa kuumuudelta ja haalistumiselta myös kodin pintoja ja tekstiilejä.

Ulkopuolelle asennettavat ikkunamarkiisit sopivat erityisen hyvin liiketiloihin ja asuinrakennuksiin, joissa on jäähdyttävä ilmanvaihto. Jäähdytys voi kuluttaa lähes yhtä paljon energiaa kuin lämmittäminen, ja ikkunamarkiisien avulla jäähdytyksen energiantarve voi laskea jopa 90 %!

Ikkunamarkiisin energiasäästöt tuntuvat myös talvella. Se estää lämpöä säteilemästä ulos, ja lämmityksen tarve vähenee. Ikkunamarkiisit ovat edullisin ja vaivattomin tapa vaikuttaa kodin tai liikehuoneiston energiankulutukseen ja viihtyisyyteen.

Tamar-markiisit valmistetaan ikkuna ikkunalta mittatilaustyönä.

  • Toimitetaan valmiiksi asennettuina.
  • Lukemattomia värivaihtoehtoja.
  • Saatavana kasetti- ja avoversiona.
  • Toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä.
Lähetä viesti