Ajankohtaista

Tykkääthän jo Tampereen Markiisista Facebookissa?

30.06.2017

Facebook-sivultamme löydät sekä ajankohtaiset uutiset että viimeisimmät tarjouksemme! Tykkää sivustamme, niin löydät helposti myös tykkääjillemme suunnatut, vain Facebookista löytyvät erikoistarjouksemme. Esimerkiksi heinäkuussa tykkääjämme saavat 10% alennuksen kaikista varastossamme olevista tuotteista!

Facebook-sivullemme pääset tästä: https://www.facebook.com/TampereenMarkiisi/

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Evästeasetukset on tallennettu.