Ajankohtaista

Markiisit kotiin ja mökille turvallisesti ja joustavasti

31.03.2020

Tämä kevät on oikea aika hankkia markiisit kotiin ja mökille turvallisesti ja joustavasti. Markiisin mittaukset, suunnittelu ja asennukset tapahtuvat ulkotiloissa. Samalla teet tärkeän investoinnin oman alueesi yritystoimintaan.

Tamarin valmistamat markiisit tehdään mittatilaustyönä Tampereella ja varastossa on nyt laaja valikoima kankaita ja osia. Tamar markiisi suojaa tehokkaasti säteiltä ja sateilta.

Varmista nyt kesän parhaat hetket markiisin alla ja sovi ilmainen suunnittelukäynti lähimmän jälleenmyyjämme kanssa!

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Evästeasetukset on tallennettu.