Tuulisuojat

Tyylikkäät ja monikäyttöiset tuulisuojat suojaavat asiakkaita tuulelta, pölyltä, melulta sekä ohijuoksevilta laukkuvarkailta luoden rentouttavan, turvallisen ympäristön jossa on helppo viihtyä.

Anna meidän auttaa terassisi suunnittelussa – se ei maksa sinulle mitään.

Tuulisuojissa on tukeva, pulveri-maalattu alumiinirunko. Yläpaneeli on karkaistua turvalasia, alapaneeliin voi valita joko turvalasin tai värillisen laminaattipaneelin. Tuulisuojien perusmalleja on 5 kappaletta. Tarvittaessa tuulisuojat voidaan valmistaa myös mittatilaustyönä. Tuulisuojat voidaan pultata terassin pintaan tai jättää irralleen, mikäli on tarpeen tuoda tuulisuojat sisätiloihin yöajaksi. Tuulisiin kohteisiin suosittelemme tuulisuojien asennusta betoniin upotettujen tolppien avulla.

Hyvinhoidettu, kaunis terassi houkuttelee asiakkaita, tuulisuojat luovat alueelle selkeät rajat, näkyvät logopainatukset lisäävät brändin tuntemusta – ei mikään ihme, että terassin suunnittelu kannattaa! Mukavalla terassilla viihdytään pitempään, niinpä sijoitus maksaa pian itsensä takaisin.

Klikkaa tästä tuulisuojien esitteeseen.

Sijoitus maksaa pian itsensä takaisin...

...pidentämällä terassikautta pitkälle syksyyn.

On tunnettu tosiasia, että viihtyisällä terassilla viivytään pitempään.

Kuvitellaan, että terassillasi istuu 30 ihmistä; jokainen juo kupin kahvia, joka maksaa 1,50 €. Asiakkaat vaihtuvat 3 kertaa päivässä - täysin realistinen tavoite!

30 paikkaa
x 1,5 €
45 € per kattaus

x 3 kattausta
135 € / päivä

x 30 päivää
4.050 € kuukaudessa pelkästään terassilla myydystä kahvista