Tampereen Markiisi Oy Menu

Tuulisuojat

Tyylikkäät ja monikäyttöiset tuulisuojat suojaavat asiakkaita tuulelta, pölyltä, melulta sekä ohijuoksevilta laukkuvarkailta luoden rentouttavan, turvallisen ympäristön jossa on helppo viihtyä.

Anna meidän auttaa terassisi suunnittelussa – se ei maksa sinulle mitään.

Tuulisuojissa on tukeva, pulveri-maalattu alumiinirunko. Yläpaneeli on karkaistua turvalasia, alapaneeliin voi valita joko turvalasin tai värillisen laminaattipaneelin. Tuulisuojien perusmalleja on 9 kappaletta. Tarvittaessa tuulisuojat voidaan valmistaa myös mittatilaustyönä. Tuulisuojat voidaan pultata terassin pintaan tai jättää irralleen, mikäli on tarpeen tuoda tuulisuojat sisätiloihin yöajaksi. Tuulisiin kohteisiin suosittelemme tuulisuojien asennusta betoniin upotettujen tolppien avulla.

Hyvinhoidettu, kaunis terassi houkuttelee asiakkaita, tuulisuojat luovat alueelle selkeät rajat, näkyvät logopainatukset lisäävät brändin tuntemusta – ei mikään ihme, että terassin suunnittelu kannattaa! Mukavalla terassilla viihdytään pitempään, niinpä sijoitus maksaa pian itsensä takaisin.

YLÖS-ALAS TUULISUOJAT


HEDRA

Lasista ja ruostumattomasta teräksestä tehty Hedra-tuulisuoja on yksinkertaisen kaunis, eikä se peitä näkyvyyttä. Malli soveltuu sekä suurille että pienille terasseille.


BELLIS

Tämä kestävä ja käytännöllinen tuulisuojamalli on varma valinta tuulisille, avoimille paikoille, asiakkaamme ovat usein valinneet sen esimerkiksi rantakohteisiin tai leirintäalueille.


HIBIS


GYPSY

Tyylikäs, moderni ja hienostunut tuulisuojamalli, soveltuu erinomaisesti kaupunkikohteisiin.


HEBE

Käytännöllinen malli. Laskettavan yläosan avulla Hebe-mallin tuulisuojan korkeutta voi muuttaa tilanteen mukaan.


SALVIA

Elegantti malli, pehmeästi kaartuva lasi luo romanttisen vaikutelman tarjoten samanaikaisesti suojan ympäristön elementeiltä.


PICEA

Välimerelliseen tyyliin suunniteltu tuulisuojamalli, joka sulautuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin luoden upeita kokonaisuuksia esimerkiksi kävelykaduille. Malli soveltuu myös erinomaisesti kotipuutarhojen terasseille.


ILEX

Käytännöllinen ja elegantti tuulisuoja, kantikas lasimalli soveltuu kohteeseen kuin kohteeseen.


Klikkaa tästä tuulisuojien esitteeseen.

Sijoitus maksaa pian itsensä takaisin...

...pidentämällä terassikautta pitkälle syksyyn.

On tunnettu tosiasia, että viihtyisällä terassilla viivytään pitempään.

Kuvitellaan, että terassillasi istuu 30 ihmistä; jokainen juo kupin kahvia, joka maksaa 1,50 €. Asiakkaat vaihtuvat 3 kertaa päivässä - täysin realistinen tavoite!

30 paikkaa
x 1,5 €
45 € per kattaus

x 3 kattausta
135 € / päivä

x 30 päivää
4.050 € kuukaudessa pelkästään terassilla myydystä kahvista

Paytrail verkkomaksut
Lähetä viesti