Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar-pystylamellikaihtimet ja -verhot

  • Lamelliverhot istuvat moderniin sisustukseen
  • Lamellikaihtimet pitävät paahteelta suojassa
  • Aina tyylikkäät lamelliverhot

Vähemmän häiriötekijöitä, enemmän rauhaa

Tamar-pystylamellikaihtimet ja lamelliverhot ovat helppokäyttöinen ja tyylikäs vaihtoehto, joka jättää tilaa muulle sisustukselle. Lamelliverhot ja- kaihtimet ovat monikäyttöisiä, koska ne sopivat sekä ikkunaverhoiksi että tilanjakajiksi. Aurinkosuojauksen lisäksi lamellikaihtimet eristävät ääntä ja lämpöä.

Pystylamellikaihtimet sopivat yhtä hyvin asuinrakennuksiin ja liiketiloihin. Pystylamelleja on helppo säätää käsin. Lamellit kääntyvät kätevästi ja hiljaa akselinsa ympäri minkä ansiosta valon suunnan säätäminen onnistuu portaattomasti.

Pystylamellien leveys on 89 tai 127 mm.

Vento FR DimOut

Vento FR -lamellikangas on suunniteltu erityisesti tiloihin, joita ei haluta kokonaan pimentää, mutta valon määrää halutaan kuitenkin rajoittaa. Kyseinen materiaali soveltuu erityisen hyvin tiloihin, joissa tehdään töitä näyttöpäätteellä.

Screenlamelli – tehty terassille

Screenlamellit suojaavat erittäin tehokkaasti auringon valolta ja lämmöltä. Läpinäkyvä ja valoa lävitseen päästävä aurinkosuoja sopii erityisen hyvin parvekkeille ja terasseille. Screenlamellikaihtimien ansiosta maisemia voi ihailla aivan niin kuin ennenkin, mutta auringon valo on pehmeää. Tila säilyy avarana ja valoisana.

Lähetä viesti