Ajankohtaista

Tampereen Markiisi Oy laajentaa ostamalla Terasolar Oy:n

03.02.2017

Tampereen Markiisi Oy on ostanut Terasolar Terassitarvike Oy:n koko osakekannan. Terassitarvikkeisiin erikoistuneen Terasolarin myötä Tampereen Markiisi laajentaa toimintansa terassitarvikkeiden kokonaisratkaisujen tarjoajaksi sisältäen myös rahoitus-, huolto- ja säilytyspalvelun.

– Tuomme ensimmäisenä Suomessa markkinoille majoitus- ja ravitsemusalalle kokonaiskonseptin, joka parantaa ravintolaterassien rakentamisen kustannustehokkuutta ja pienentää mm. puutteellisesta huollosta ja varastoinnista aiheutuvia kustannuksia, kertoo Tampereen Markiisin toimitusjohtaja Matti Salminen.

Tampereen Markiisin ydintoimintaa, markiisien ja kaihtimien myyntiä ja Tampereella tapahtuvaa valmistusta, vahvistaa kaupan myötä kaikki terassitarvikkeet kuten aurinkovarjot, lämmittimet, tuulisuojat, terassikatteet ja -aidat.­ Valikoima on tarjolla myös kuluttajille valtakunnallisen jälleenmyyjäverkoston sekä verkkokaupan kautta.

– Suomen talouden osoittaessa nyt selviä piristymisen merkkejä haluamme olla mukana rakentamisen sekä ravintola- ja matkailualan kasvussa, Salminen sanoo. Kauppa tukee Tampereen Markiisin tavoitetta olla Suomen ykkönen räätälöidyissä terassitarvikkeissa. Terasolar jatkaa itsenäisenä yhtiönä ja sen toimitusjohtajaksi on nimitetty aiemmin yhtiön toisena omistajana toiminut Mark Bell.

Tampereen Markiisi pystyy jatkossa palvelemaan myös jälleenmyyjiään kokonaisvaltaisemmin. – Esimerkiksi terassi- ja parvekelämmittimien kysyntä jakautuu tasaisemmin eri vuodenajoille kuin perinteisten markiisituotteiden, joiden pääasiallinen sesonki on keväällä ja kesällä.

Lisätiedot:

Tampereen Markiisi Oy, Matti Salminen p. 050 5588 482

www.tamar.fi

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Tampereen Markiisi käyttää sivustolla evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi

Pakolliset evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan vuoksi. Lisäksi nimettömiä evästeitä saatetaan käyttää sivuston statistiikkaan sekä ulkoisen median palveluissa, kuten YouTube videoissa tai Googlen kartoissa. Voit muokata evästeasetuksia alta:

Evästeasetukset on tallennettu.